Ganache met water

Dit recept heb ik uit een boek overgenomen: Puur chocola, door Chantal Coady, oorspronkelijke titel Real Chocolate, London, 2003. (In mijn Nederlandse uitgave staat het recept op blz. 31.)
Ik heb het een beetje aangepast.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Smelt de chocolade au bain marie.
  2. Verhit het water tot het kookt.
  3. Giet een eetlepel over de chocolade en roer goed door.
  4. Blijf room toevoegen, lepel voor lepel, en meng goed door elkaar.
  5. Eerst zal de chocolade snel dikker worden, maar als al het water is toegevoegd is het een glad mengsel.

Home (Laura)

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Allerlei
    Boeken
    Blog
    Films
    Foto's
    Gastenboek
    Gastenboek-archief
    Geschiedenis Ratje-toe.nl
    Muziek
    Muziek instuderen met MidiPlay
    Recepten
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Vrienden
    Zon

Zoeken binnen Ratje-toe.nl: