Gastenboek-archief

Dit is het archief met oude gastenboek-berichten.

De nieuwste berichtjes vind je in het gastenboek.
Je kunt daar ook zelf een berichtje achter laten!

Naam: Evy
Datum en tijd: 20/11/2008, 15:33
Bericht:
hoi Laura,

Ik was eigenlijk opzoek naar een recept.. daardoor kwam ik via een zoekmachine op jou website terecht. Ratje-toe, wat een leuke naam, het sprak mij meteen aan. Toen ik iets verder ging lezen dan de recepten las ik veel, voor mij heel handige, tips en informatie. Ik heb zelf de diagnose borderline gekregen, maar ik weet wist niet dat het verweven kon zijn met ADHD. Ik heb wel eens aangegeven bij mijn begeleider dat ik bij mijzelf ADHD trekjes herken, maar zij gaat daar verder niet op in. Wel fijn om te lezen dat het dus niet zo rechtlijnig is 'hebt borderline en zie er maar mee te leven'. Bedankt voor je info en tips op deze website. Het is voor mij weer een stapje vooruit!

Bedankt en een groet,

Evy

top

Naam: Laura
Datum en tijd: 05/09/2008, 07:21
Website:www.ratje-toe.nl Bericht:
Hoi Rianne,

Bedoel je de Bloemkool-kerrie-schotel (http://www.ratje-toe.nl/recepten/bloemkool-kerrieschotel.php)?

Ik heb dat echt zelf een keer bedacht! Zou ik dan toch ooit zoiets van iemand gehoord hebben, die het van de Allerhande had? En dat ik het toen later ongeveer net zo heb proberen te doen thuis?

Ik weet het niet meer...

Bedankt voor de opmerking in elk geval.

Laura

top

Naam: rianne
Datum en tijd: 03/09/2008, 15:59
Bericht:
Hoi,
ik ben op zoek naar een bloemkool recept. Nu zeg jij hetzelf verzonnen te hebben.
Maar dit is gewoon een bestaand recept wat in de allerhande heeft gestaan hoor, jaren geleden...

top

Naam: Nadine
Datum en tijd: 02/09/2008, 23:07
Bericht:
Heey!

Damn ik lees dat nu van jouw. en jij beschrijft mij zon beetje..
Het enige waar ik tegenaan loop is dat ik de diagnose adhd heb maar ik niet lichamelijk heel druk aanwezig ben en juist heel snel moe word als het heel druk om me heen is.. mensen geloven/snappen niet dat ik uberhaupt de diagnose heb gekregen..

Heb jij dat ook?

Liefs Nadine

top

Naam: kaat
Datum en tijd: 15/07/2008, 21:55
Bericht:
Hoi Laura, ik moest vanmorgen naar de herbeoording WAO en had van het weekend jouw info uitgeprint... dit heeft ontzettend geholpen om een en ander beter te kunnen verwoorden. Het blijft natuurlijk wel heel moeilijk om zo uitgebreidt geïnterviewd te worden en geconcentreerd te blijven maar het is me gelukt. Ben nu zeer opgelucht dat het achter de rug is.

top

Naam: ramona van hees
Datum en tijd: 18/06/2008, 20:52
Bericht:
hoi laura
ik las jou verhaal ik kreeg kippevel of ik het opgeschreven had. ik leef 10 jaar met bps en sins dec adhd ze konden me nooit goed behandelen .ik werd overal weg gestuurd in groepen enz ik was te druk .ik heb 40 opname gehad kleine maar ook langen . en als ik druk was moest ik in de sepereer want ik trok aandacht bps dus .
maar na wikke en wegen zijn ze gaan kijken en ja hoor zeker en wat blijkt mn vaderheb het ook dat zie je aan alles.
ik heb ook veel elende gehad .maar ik zit nog vers in diagnose adhd .
ze gooien nog veel dingen op bps terwijl het de adhd is die het groots is . en dat is inderdaat zwaar .
ik slik ritelin en gaat goed ik kan me concentreren en ben sins kort hoogbegaaft op schrijven na ja ik weet het wel maar mn hersenen gaan te snel hihihihi
ik ben een studie gaan doen .
maar wil het verleden verwerken .
maar goed eindelijk iemand die het zelfde mee gemaakt heb .liefs ramona

top

Naam: Saskia
Datum en tijd: 06/06/2008, 11:34
Bericht:
Hoi Laura!!

Nadat je me had uitgenodigd om een 'Hyves-vriendinnetje' te worden kwam ik op je eigen site terecht....Gefeliciteerd met je huisje en je huwelijk! Geeft toch een 'af' gevoel he, getrouwd zijn. Bij mij tenminste wel.
Op je site kom ik toch ook heel veel herkenning tegen..zit zelf nu ook in de molen vanwege ADHD/borderline.. Dus ik ga lekker verderlezen en we moeten eens kijken of we wat afspreken of mailen..je hebt nu mijn e-mail..

Meid, lieve groetjes Sas

top

Naam: Laura
Datum en tijd: 07/05/2008, 22:34
Website:www.ratje-toe.nl Bericht:
Beste Bas,

Als je mijn site goed leest, zie je wat ADHD voor mij betekent. Wie weet heb je gelijk met je verhaal, maar persoonlijk heb ik gemerkt, en ook bij veel andere mensen die deze problemen hebben, dat de medicatie nogal eens wil helpen. Veranderingen in manier van leven ook, natuurlijk, maar het beste is toch vaak: beide.
Hoe het ook zij: het ziet ernaar uit dat je niet zozeer op mijn website reageert, maar alleen op het woord ADHD. Een zeer impulsieve reactie, lijkt het me.

Laura

top

Naam: Bas
Datum en tijd: 07/05/2008, 15:47
Bericht:
Dat je die symptomen hebt en dat die problemen geven, is een feit, maar daar gaat het ook niet om, het gaat om het feit dat de commerciele industrie het labeled als een ziekte (net zoals heel veel andere zaken) om zodoende een product geregistreerd te krijgen waar dan vervolgens flink aan verdiend kan worden.
Hetzelfde zou men kunnen doen met overgewicht : laat het uitroepen tot een ziekte en laat vervolgens een afslankpil (=ongezond!!) registreren als geneesmiddel en kaboem..een miljarden handel erbij.
En dat terwijl de oplossing voor overgewicht in verreweg de meeste gevallen gewoon een kwestie is van aanpassing van de levenstijl. Het is belangrijk te begrijpen dat reguliere geneeskunde zich toespitst op het verwijderen van symptomen, en niet het oplossen (=echt genezen) van het probleem. Zou een auto monteur dit ook zo doen, dan zou je het volgende krijgen : je komt met je auto bij de monteur en zegt : het lampje van de olie brandt...waarop de monteur een hamer pakt en het lampje kapot slaat en zegt : ziezo, lampje uit, probleem opgelost........en dit is dus wel de manier waarop de commercie maar ook de artsen met ziekte en aandoeningen omgaan....

Food for thought.

In m'n directe omgeving ken ik een aantal kinderen die ook deze verschijnselen hebben. Als ik dan de effecten zie van de zgn medicatie, doet me dat denken aan mensen die morfine toegediend krijgen....comfortably numb (Pink Floyd)

top

Naam: Laura
Datum en tijd: 16/04/2008, 11:38
Bericht:
Hi Laura en gasten

Ik zocht op Laura en kwam op jouw site terecht.
Heel goed gemaakt jouw site, mijn doel is om er ook een te maken, maar ik moet nog iets meer studeren daarvoor. Dank voor jouw uitleg en tips, dat zal zeker helpen.
Ik gebruik een puur natuurlijke vitaalstof, wat een preventiemiddel is, tegen welvaartziektes, en wat gebleken is , ook een zeer gunstige uitwerking heeft op al bestaande kwalen waaronder ADHD.

Liefs Laura uit Nordhorn

top

Naam: Erik Appeldoorn
Datum en tijd: 12/04/2008, 16:46
Bericht:
Wat is dit???
Ik google mezelf en kom op een adhd pagina????

top

Naam: Laura
Datum en tijd: 31/03/2008, 13:34
Bericht:
Hi Laura...

Wat goed om te lezen. Ben nu 34 jaar en ook ik heb Borderline en ADHD. Alleen bij mij is Borderline 2 jaar geleden en ADHD 5 mnd geleden vastgesteld. Heb een VERS training proberen te doen, maar werkte niet voor mij. Op het moment slik ik ritalin en ben ik heel tevreden. Ook ik heb het gevoel van m`n Borderline af te zijn nu ik de medicatie tegen ADHD gebruik. Ligt toch wel dicht bij elkaar voor mijn gevoel. Net als jij denk ik dat als ik nu getest zou worden, ik geen Borderline meer zou hebben, daarom doe ik de test binnenkort opnieuw. Wens je veel geluk en liefde, groetjes van Laura...

top

Naam: Wil Hofman
Datum en tijd: 31/03/2008, 12:30
Bericht:
Laura en Mark.
Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik heb van Mark de site met foto's hiervan gekregen en vind het erg leuk om er iets meer van te kunnen/mogen zien. Laura je was een stralende bruid en vind de foto waar jij met het nummertje in de hand zit te wachten "schitterd". Veel liede en geluk voor jullie beide toegewenst!! Geniet van elkaar, maar al het goed is is dat sinds 26 maart echt niet anders geworden.

Wil.

top

Naam: Paul Wiegerinck
Datum en tijd: 05/03/2008, 07:04
Bericht:
Hoi Laura, zij hebben mij wijs gemaakt dat ik adhahad heb ik herkende ontzettend veel daarvan in mijzelf, ook door een vriend die mij al meer dan dertig jaar kent en als tandarts veel mintersse in psycholgie heeft, graag zou ik jou pers. willen spreken, normaal ga ik andere bekenden die adhd hebben uit de weg. Maar iets dwingt mij ., Groeten Paul Wiegerinck tel. 0320-846804

top

Naam: Erik
Datum en tijd: 17/10/2007, 23:48
Bericht:
Mijn pagina is voor onbepaalde tijd offline. Dus misschien kun je de tijd vinden de links daarnaar te verwijderen.

http://www.homepages.hetnet.nl/~appeldoorn-ewp/bpsnl/bpsnl.html
en eventueel andere links naar het zelfde domein.

top

Naam: Franka
Datum en tijd: 10/09/2007, 09:51
Bericht:
Hoi Laura,
Wat een herkenning! Ik heb de diagnose een jaar terug gekregen, ik ben nu 40. Ik ben ook een AD(H)D-er. En daar heb ik last van. Maar ook voordeel! Ik ben erg creatief en mijn omgeving vindt met 'lekker gek', maar dat lekker-gek-zijn kost wel enorm veel energie en daardoor raak ik steeds weer overspannen en heb dan weer een hele nare periode met depressieve buiten, etc. etc.
Ik heb een tijd lang 4x 2 tabletten Ritaling geslikt, maar daar werd ik soms heel agressief van, nu ben ik weer op een lagere dosis (4x1) overgegaan en lijkt het beter te gaan. Ik kan op je site niets vinden over jouw ervaring met Ritalin of Methylfenidaat ofzoiets. Ik ben wel erg benieuwd.
Groeten en veel succes, Franka.
PS Ik zou nog veel meer willen mailen, maar ik moet nog zoveel doen en ik had eigenlijk al zoveel gedaan moeten hebben, ach, je kent het wel waarschijnlijk.

top

Naam: Anneke
Datum en tijd: 8/09/2007, 12:30
Bericht:
Hi Laura!

Terug van vakantie?
Heb mijn Hyve eruit gegooid,
ben bereikbaar op genoemd mailadres.

Dag!

top

Naam: Laura
Datum en tijd: 31/07/2007, 17:06
Website:www.ratje-toe.nl
Bericht:
Beste Sonja,
Ik heb zelf geen adressen van goede behandelaars van borderline, regulier noch alternatief.
Wellicht kan iemand van de organisaties die ik bij mijn links noem je helpen?
Zie http://www.ratje-toe.nl/adhd/links-adhd-en-borderline.php#bordernl
Succes ermee!
Laura (Ratje-toe)

top

Naam: sonja
Datum en tijd: 30/07/2007, 21:04
Bericht:
Hallo,
mooie site!
Heb je ook adressen en/of ideeen over goede therapien behandelingen bij Bordeline achtige klachten?
Heb je ook ervaring met Alternatieve behandelingen?
Alvast heel erg bedankt voor je antwoord!

top

Naam: Muriël
Datum en tijd: 24/07/2007, 21:39
Bericht:
Ha Laura,

Hoe gaat het met je?? Hier gaat alles z'n gangetje. kindjes worden al groter dus wat meer tijd voor mij.

groetjes muriel

top

Naam: mirjam
Datum en tijd: 10/07/2007, 22:38
Bericht:
Hoi Laura,
Ontzettend bedankt voor je info. Ik heb deze week een herkeurings gesprek en ik ben blij dat ik daarvoor jouw site bezocht heb!

top

Naam: pieter
Datum en tijd: 20/06/2007, 21:47
Website:www.sjsnl.tk Bericht:
bedankt voor het bekijken van mijn site, en voor de tip ivm de link. Ik heb jouw site ook bekeken, en die zit heel leuk in elkaar. Wegens problemen met concentreren ben ik nog niet helemaal rond

groetjes, Pieter

top

Naam: surfina
Datum en tijd: 18/06/2007, 20:47
Bericht:
hai laura,

naar aanleiding van jouw berichtje op het adhd forum over neurofeedback.
google eens op hersencentrum.nl
een q eeg is inmiddels een vrij betrouwbaar middel om ad(h)d te diagnostiseren.

groetje

top

Naam: ivan (ADHD en werk)
Datum en tijd: 07/06/2007, 21:27
Bericht:
Hey ratje (of Laura, of laurier),

Mooie site heb je hier. Ik wou dat ik zoveel tijd had om m'n eigen site te bouwen.
Zoals je weet heb ik het al kwalijk genoeg om een job te krijgen en te houden.
Nu ga ik tocch effe de tijd nemen om je site effe te bewonderen.
See ya on ADHD-werk

top

Naam: borderline-manneke
Datum en tijd: 23/05/2007, 12:01
Website:http://borderline-1.spaces.live.com
Bericht:
Goede middag ik kwam deze site tegen en heb ff wat rond gekeken om dat ik dat heb gedaan vind ik het wel netjes dat ik ff een berichtje achter laat
Met vriendelijke groetjes
borderline-manneke
http://borderline-manneke.tk/

top

Naam: kevin
Datum en tijd: 17/05/2007, 15:54
Bericht:
hoi laura ik heb net de diagnose gekregen van adhd,ik ben dan maar wat beginnen rondsnuffelen op het web,ik ben al veel slimmer geworden door jou informatie.heb jij ooit het gevoel gehad dat je ouders je niet begrepen,ik heb namelijk veel ruzie met hen ik krijg alleen maar kritiek en nog eens kritiek.ik wil er alles aan doen om mijn best te doen maar het mislukt altijd maar.heb jij nog tips voor niet meer te mislukken.groetjes kevin

top

Naam: Dion Goewie
Datum en tijd: 5/5/2007, 23:43
Bericht:
Hoi Laura,

Ik was wat aan het zoeken over Roger Dean en Yes met google en zodoende kwam ik hier. Eerlijk gezegd heb ik niet alles gelezen, maar ik vond het zo mooi hoe jij omschreef hoe jij alle soorten gevoelens in deze symfonische muziek kwijt kunt. Ik ben een grote YES-fan, Genesis en Pink floyd ook wel, maar ik kan op goede dagen echt genieten van Yes. Op slechte dagen luister ik met een traan.
Maar ik zal nog wel eens gaan lezen wat je allemaal te vertellen hebt, maar bij deze een reactie op je herkenbare verhaaltje bij de symfonische rock.

Groetjes Dion

top

Naam: Kirsten Meijer
Datum en tijd: 11/4/2007, 14:37
Bericht:
Dag Laura,

Ik zoek voor een artikel in een magazine iemand die arbeidsongeschikt was/is en wil vertellen over wat dit betekent voor je dagelijks leven en je relatie. Zou jij het leuk vinden om hierover te vertellen? Je lijkt me de perfecte persoon hiervoor.
Misschien zou je me willen mailen op k.meijer@vdbj.nl

Alvast bedankt!

groeten, Kirsten

top

Naam: M.Spooren
Datum en tijd: 16/3/2007, 22:50
Bericht:
Hoi Laura,
Ik ben een stuk ouder (47)maar vond jouw site via een Autistensite,Omdat ik Wajong aanvraag verwezen ze naar jouw text over keuring enzo bij het UWV.Ik heb er wel wat aan gehad.Dank

top

Naam: daisy
Datum en tijd: 25/2/2007, 21:18
Bericht:
hey laura...
complimenten voor je site..
Mijn naam is Daisy en ben 20 jaar...
ben al tijdje bij psycholoog langs aan het gaan. Zijn nu gestart op zoek te gaan naar iemand die diagnose adhd ofzow kan stellen...
Kwam bij psycholoog in eerste instantie door een extreem laag zelfbeeld.
Zelf vind ik de beschrijvingen van adhd echt heel erg herkenbaar, maar vind het moeilijk dat mijn omgeving hier zeer verdeelt over is...
Als ik adhd zou hebben zit het bij mij vooral binnen in mijn lichaam, chaos in mijn hoofd, nerveuze tikken, ergens aan denken en dan 3 sec. vergeten zijn waar ik aan dacht, dingen kwijt raken, geen structuur aan kunnen brengen, heel veel praten (soms juist helemaal niet), mensen in de rede vallen, piekeren en niet in slaap kunnen vallen..
ben er sinds kort wle al van overtuigt dat er iets gaande is... zou fijn zijn als er een uitleg kwam..
Vaak lijkt het alsof ik mezelf helemaal gek lijk te maken en ondanks dat ik 'geen zak' heb gedaan, krijg ik haast een burn-out.

maar... doet me wel goed zo'n site van iemes met eigen ervaring...
groetjes daisy

top

Naam: Renk van Oyen
Datum en tijd: 20/2/2007, 13:24
Website:www.oudemuziekbrabant.nl Bericht:
Heehoi. Was al een tijdje niet meer op je webstek geweest maar het ziet er nogsteeds puik uit hiero. Was wat aan het surfen geslagen vanwege een hoge status van hyperfocus momenteel. Altijd hetzelfde: op momenten dat ik het totaal niet kan gebruiken komen alle teksten op flesjes, etiketten, ondertiteling en boeken binnen alsof het grote drukletters op je netvlies zijn. Dan moet ik een afleiding hebben die dezelfde hyperfocus omzet in iets nuttigs... Heb alleen momenteel nergens zin in. Dus dan maar even je gastenboek volkalken. hahaha. Maar, serieus, leuke site heb je. Is het ADHD en werk-forum nog eigenlijk in de lucht? Ik krigj volgens mij geen posts meer binnen.
Anyway, groetjes uit het zonnige Den Bosch.
Renk van Oyen

top

Naam: Linda
Datum en tijd: 11/2/2007, 12:29
Bericht:
Hoi Laura
Ik wilde even kwijt dat je oplossing met agenda en things to do lijstjes heel handig is. Ik schrijf ook alles op en plan zoveel mogelijk. Zo hou ik overzicht en de kans op stress en triggers wordt veel minder. Goed om te lezen dat anderen die methodes ook gebruiken.
Groetjes Linda

top

Naam: Xxx-jes
Datum en tijd: 30/1/2007, 21:30
Website:borderline-girl.spaces.live.com Bericht:
Hoi hoi...

Wat een goede en uitgebreide site heb je daar..
Complimentje waard hoor..
kom je ook eens bij mij kijken...

Xxx-jes

top

Naam: borderline manneke
Datum en tijd: 11/12/2006, 11:22
Website:borderline-1.spaces.live.com Bericht:
Ik wou ff kwijt dat ik ff op je site heb gekeken .
Dat vond ik wel zo netjes .
Ja sorry ik ben niet altijd een schrijver !
Maar ik laat wel altijd een berichtje achter .
Met Vriendelijke groetjes van het borderline manneke
Een fijne dag nog doei.

top

Naam: lisa
Datum en tijd: 2/11/2006, 16:48
Bericht:
hoi iedereen,

ik heet lisa en ik ben 45 jaar.
m;n hele leven was klote door verslavingen en criminaliteit.
Veelal door spanningen en teveel accute tegenslagen.
dmv veel soorten teraphy en leeftijd ben ik nu erg tevreden, misschien kan ik anderen helpen de weg te vinden zonder opname's, okee, groetjes
lisa

top

Naam: Nelleke Scharroo
Datum en tijd: 5/10/2006, 12:39
Website:nellekescharroo.nl Bericht:
Wat ben jij een grappig mens!

Ga Zo Door!

grrr,

n

top

Naam: Inge
Datum en tijd: 15/9/2006, 13:33
Bericht:
Hoi Laura,

Ik werk voor een vrouwenblad en ben bezig met een artikel over vrouwen die uit de wao zijn gekomen. Klopt het dat jij dat ook hebt meegemaakt? En zou je daar wat over willen vertellen? Misschien kun je eens mailen via ingetekst@hotmail.com

Groetjes Inge

top

Naam: P.B.
Datum en tijd: 12/9/2006, 23:16
Bericht:
Boeiende site, ik ben 24 jarige man die sinds één jaar in behandeling is voor borderline + antisociale persoonlijkheidsstoornis.. Goede muzieksmaak heb je ook trouwens!

top

Naam: Ratje-toe (Laura)
Datum en tijd: 2/9/2006, 9:33
Website:www.ratje-toe.nl Bericht:
Beste Kim,

Ik kan je helaas geen e-mail sturen, omdat je geen e-mailadres hebt opgegeven in je bericht, maar ik zou als ik jou was zo snel mogelijk met een behandeling beginnen die een psychiater of psycholoog je aanraadt, en daarnaast lotgenotencontact zoeken: zie de links op mijn site. Ik vind het zelf erg belangrijk om anderen met hetzelfde probleem te zoeken, omdat je je dan minder alleen voelt, en omdat je ook echt tips krijgt van mensen die weten waar ze het over hebben: 'ervaringsdeskundigen'.

Heel veel sterkte en succes!

En hopelijk biedt het je wat houvast/troost: ik was ook een 'borderliner', maar sinds een aantal jaar gaat het heel erg goed met me. Ik ben echt gelukkig! En er zijn niet veel mensen die dat kunnen zeggen, en al helemaal geen borderliners.

Dus: het kan heel goed komen!

Laura

top

Naam: KIM
Datum en tijd: 14/8/2006, 18:10
Bericht:
HEY

IK BEN EEN MEISJE VAN 17 EN HEB WAARSCHIJNLIJK BORDERLINE.

IK HEB EEN VRAAG KAN IEMAND ME ZEGGEN WAT IK HET BESTE KAN DOEN?

LIEFS KIM

top

Naam: Arjan
Datum en tijd: 22/7/2006, 23:16
Bericht:
Nou, ik zocht naar info over mnister Donner. Toen stiet ik op info over ADHD, waar ik zelf een beetje last van heb. Vervolgens trof ik de muzieklijst aan met allemaal sympho-spul wat ik zelf vaak draai en daartussen SPINVIS waar ik in orgel en fluit in speel. Dat was dus nog eens leuk surfen vandaag!

Ciao!

top

Naam: Tim Ooms
Datum en tijd: 8/6/2006, 22:38
Bericht:
Hoi, net je site eens gelezen, zeer interessante informatie allemaal. 'k Zal er zoveel mogelijk aan denken wanneer ik dit jaar opnieuw kampen begeleidt met kinderen met adhd Allemaal zeer herkenbaar en er zitten ook nuttige tips tussen. Nu aangezien ik ook val te categoriseren als pc-freak nog eventjes deze software-tips:

freemind.sourceforge.net (mindmapping), deze is volledig gratis en op elke pc te gebruiken

www.beatniksoftware.com/tomboy (notetaking), spijtiggenoeg enkel op linux, maar ik wou het u toch niet onthouden

top

Naam: Impie
Datum en tijd: 17/5/2006, 7:49
Website:impieisgek.punt.nl Bericht:
8) vet leuke site man!!! en handig... had namelijk tuinbouw op school, en moest weten wanneer de zon opging en zo, maar dat kon ik nergens vinden... gelukkig had jij een linkje...

top

Naam: Xando
Datum en tijd: 23/4/2006, 15:10
Website:stuiterballetje.favos.nl Bericht:
Hoi ik heb je vet gelinkt op mijn pagina, neem maar even een kijkje, succes, groetjes stuiterballetje, Xando cu en t.c.

top

Naam: anita
Datum en tijd: 23/3/2006, 22:48
Bericht:
Het plan van de commissie Donner bepleit dat alleen mensen die volledig arbeidsongeschikt zijn in de WAO thuis horen. Mensen die nu gedeeltelijk in de WAO zitten zouden volgens het plan via de WW een Bijstanduitkering moeten aanvragen, wat in principe betekent dat men ervan uitgaat dat je werkzoekend en sollicitatie-plichtig bent

dit stukje las ik op jouw site en wil daar graag het volgende over opmerken.

Ik begeleid een vrouw die in de bijstand zit omdat ze buiten de wao viel. Ze heeft geen sollicitatieplicht omdat ze door de wwb vollig arbeidsongeschikt is verklaard. Ze krijgt dus voor de rest van haar leven een bijstandsuitkering. Niet dat je daar nu zo blij mee moet zijn, maar toch......

top

Naam: Mist
Datum en tijd: 12/3/2006, 13:41
Bericht:
Erg leuk om op deze site te dwalen, boeiend en een hoop herkenning!

Zelf heb ik ook adhd gecombineerd met lichtere vorm van pdd-nos, dat laatste ben ik momenteel nog aan het onderzoeken.

Het meest grappig vond ik om te zien van welke muziek je houd. Omdat ook dat herkenbaar is en ik helemaal niet zovaak mensen tegenkom die daar ook van houden. Ben groot liefhebber van King Crimson, Pink Floyd en luister regelmatig Zappa en Genisis (vooral de beginperiode). Daarnaast Led Zeppelin, The Velvet Underground en van een wat ander genre Virgin Prunes, Joy Division, Nick Cave, Sisters of Mercy.

Doei!

Groetjes Mist.

top

Naam: omalot
Datum en tijd: 7/3/2006, 10:13
Website:omalot-weblog.nl Bericht:
Hoi Laura, ben even op je website wezen kijken, zal ik zeker nog vaker doen. Ziet er fris uit. tot later, groet, omalot

top

Naam:Karin
Datum en tijd: 14/2/2006, 23:06
Bericht:
Ik vind dit een fantastische site, kwam hem al surfend via de borderline pagina tegen; ben er nog niet uit hoe nou zit met de symptomen, ik heb nooit last met vroeg opstaan namelijk en heb juist een hekel aan fel licht (wat dus weer pal staat op wat ik van anderen lees...............); mijn hoofdgevoel is continu een "bal" in m'n buik, alsof ik in de wachtkamer bij de tandarts zit, herkent iemand dat ????????????????????????

karin

top

Naam: Wieger de Munck
Datum en tijd: 12/2/2006, 12:42
Website:nieuwverleden.web-log.nl Bericht:
Hallo, goede en mooie site hoor. Leuk gastenverblijf ook! Ik zou de site graag zien blijven. Ik leg een link voor je op mijn sites die over ADHD en verwante zaken gaan. Juist in deze tijd is het erg belangrijk die kennis te verspreiden. De acceptatie is nog minimaal en de vooroordelen irriteren mij mateloos. Tijd voor wat educatie! Dus bedankt voor je inspanningen, en succes.

Groet van The Powerpoet

powerpoet.web-log.nl
adhdinspe.web-log.nl
ikbenaltijddepressief.web-log.nl

top

Naam: Mark
Datum en tijd: 8/2/2006, 19:15
Website:www.huizelama.nl Bericht:
Mmm... Een nieuw gastenboek. Mooi zeg! En fijn dat ratje-toe weer regelmatig wordt bijgewerkt. Leuk ook om de log-berichten te lezen. Dank, en: ga zo door!

top

Naam: Laura
Datum en tijd:: 29/1/2006, 15:20
Website:www.ratje-toe.nl Bericht:
Dit is mijn nieuwe gastenboek, welkom!

Ik heb een nieuw gastenboek genomen omdat ik op het oude gastenboek sinds een week ofzo een heleboek spam ontving. Dan stond er opeens een bericht van 1000 woorden ofzo met reclame voor pillen, en dat wil ik niet. Ik wil ook niet elke dag alle foute berichten uit mijn gastenboek verwijderen.

Dit gastenboek heeft als het goed is een spamfilter....

De berichten uit het oude gastenboek zijn na te lezen in het gastenboek-archief, de link staat op mijn site.

groetjes van Laura

top

Naam: sandra
Datum en tijd: 22-01-2006, 13:23
Bericht:
Hoi Laura ,

Wil alleen even kwijt dat ik je weblog heel erg goed en duidelijk vind. Aan deze info heb ik iets!
Dank dank dank ....

m.vr.gr. sandra

top

Naam: Marlies
Datum en tijd: 16-01-2006, 19:55
Bericht:
hej Laura ,

Ik ben een meisje van 15 en ik heb het soms wat moeilijk. Sommige mensen denken dat ik Borderline zou kunnen hebben vanwege heel erge stemmingswisselingen en nog andere symptomen, maar de stemmingswisselingen zijn het ergst. Andere mensen denken dat ik ADHD zou kunnen hebben, vanwege hyperactiviteit. Hierdoor word ik heel onzeker en ik weet niet wat ik moet denken. Is er een plaats waar ik me kan laten testen ofzo? Ik heb info over Borderline opgezocht en de kans is er wel, maar ik vind het nogal twijfelachtig dat ik dat zou hebben. Allesinds is er IETS mis en ik wil er graag een oplossing voor zoeken. Zou je me iets kunnen laten weten? Zowieso bedankt!

Marlies

top

Naam: Marcel
Datum en tijd: 07-01-2006, 11:54
Bericht:
Hoi Laura ,

Prima site!

Zoals zoveel bezoekers heb ook ik last van ADD (zonder hyperactivity). Ongeveer 5 jaar geleden heb ik op internet de beschrijving van ADHD/ADD ontdekt en ik herkende meteen mijzelf. Ik heb ook een officiele diagnose ADD gekregen.

Ik herken in jouw verhaal, maar ook in het verhaal andere bezoekers van die typische dingen :
- Je begin ergens mee en 10 seconden later ben je ergens anders mee bezig, en bekruipt het vage gevoel je dat eigenlijk iets anders van plan was.
- 's morgens opstaan is een probleem. Ook ik gebruik een lamp met tijdschakelaar om mij daarbij te ondersteunen. Verder veel extra heldere TL-verlichting in huis.
- Dingen lukken nooit op 'automatische piloot', er zijn geen automatismen.
- Snel afgeleid door zachte en harde achtergrond geluiden.
- Waarschijnlijk ben ik nu tien andere kenmerken vergeten

Groetjes ,

Marcel

top

Naam: babette
Datum en tijd: 31-12-2005, 00:32
Bericht:
hee, beluister Cardiacs eens! Dit zal je vast leuk gaan vinden.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxbabette en paulxxx

top

Naam: Renate
Datum en tijd: 28-12-2005, 18:29
Bericht:
Hoi Laura ,

Ik wilde een berichtje achter laten op je site.
Ik top al enige jaren met mezelf. Paar keer naar verschillende psychotherapeuten geweest maar telkens niet volgehouden of niet de juiste manier van aanpak gekregen.
Ik denk al een paar jaar dat ik trekken vertoon van een bordeliner. Nu lees ik je info over ADHD, en het lijkt wel of het kwartje valt.
Ik zou nu bv 4 a4tjes vol kunnen tikken zoveel dingen waar ik geen vat op heb. Moe zijn, tegen de dag op zien als ik wakker wordt. Perfectionistisch, geen relatie kunnen aangaan. enz enz.
Ik werk fulltime hierdoor kost het me zoveel energie om daar te functioneren dat ik OP ben. Tegelijker tijd niet kunnen stil zitten want er moet nog van alles gedaan worden. Malen, malen, malen, of ik alles wel goed doe of ik de juiste keuze maak. Of ik wel word geaccepteerd. Ik voel me dagen sterk .. dan breek ik weer.
Geen sociaal leven haast omdat ik het niet kan plannen .... Overlopen van gedachtes, moeilijke concentratie, emotionele schommelingen, buien / karaktertrekken, heel diep denken...
Laura, ik hou op want dalijk staat je gastenboek vol...
Bedankt.

top

Naam: Renk van Oyen
Datum en tijd: 05-12-2005, 11:16
Bericht:
Hee hallo, Leuke site. Groetjes van een mede AD(H)D'er. Renk van Oyen, Den Bosch

top

Naam: Rianne
Datum en tijd: 24-10-2005, 20:57
Bericht:
Mooie website! En heel uitgebreid zeg. Ik wist niet dat er zoveel achter jou schuil ging.
Liefs, Rianne

top

Naam: Tineke
Datum en tijd: 16-10-2005, 13:34
Bericht:
Goede namiddag ,

mijn naam is Tineke.
Ik ben 19 en ik leef al 3.7 jaar samen met mijn vriend die ADHD heeft.
Over onze ervaring en algemene informatie heb ik op een website gebundelt, nl
users.poink.be/ADHDplaneet

Maar naast die website ben ik volop bezig met een boek te schrijven over ADHD, met als hoofddoel de informatie die op onze website staat
in boekvorm te krijgen.
Nu ben ik nog op zoek naar mensen die hun eigen levensverhaal willen doen...

* Mensen die bereid zijn om hun eigen verhaal op onze website te laten zetten (uw verhaal blijft identiek zoals U het geschreven heeft), maar niet in het boek willen
* Mensen die bereid zijn om hun eigen verhaal in een boek te zien verschijnen (er worden eventueel kleine aanpassingen gedaan zoals zinsbouw, schrijffouten,...), maar niet op onze website
* Mensen die bereid zijn om hun verhaal zowel in het boek te zien verschijnen als op onze website
* Mensen die bereid zijn gewoon eens hun verhaal te doen, maar die dit niet willen zien verschijnen op een website of in een boek, maar gewoon om eens op te luchten

Ik hoop dat U mij ook wil helpen,
maar alvorens een beslissing te nemen ,
nodig ik U van harte uit op onze website...Welkom!
AnyTime AnyPlace

Groetjes Tineke

top

Naam: G.I. Jane
Datum en tijd: 19-08-2005, 19:08
Bericht:
Ik ben 35j en weet sinds een maand dat ik ADHD heb .... Vandaar mijn zoektocht op het web naar info . Door het niet verzorgd zijn van mijn ADHD, heb ik er nog BOrderline bij. Kben ook hoogsensitief en hoogbegaafd en zware stotteraar geweest .. Ik ben zeer blij dat ik de oorzaak van mijn "anders zijn " nu ken. Beter laat dan nooit! En dan zijn websites als deze zeer interessant!

top

Naam: wouter
Datum en tijd: 13-07-2005, 03:30
Bericht:
beste laura
ik ben wouter 23 jaar
mijn vriendin lysanne heef ook bordrline
in de bijna 2jaar dat we samenwonen gaat het alleen maar achteruit
ze wil heel graag dood en ziethet niet meer zitten dat is iets dat ik als vriendniet kan hebben het verschurd mij helemaal kapot maar ondanks alle pijn verdriet ben ik een plan aan het maken
om haar leven terug tegeven ik ben al gestopt met me werk om voor haar te kunnen zorgen en dat doe ik metme hart en ziel en ik zal daar mee doorgaan tot ik er zelf dood bij neer val.
ik ben een vechter

en wil daarom heeeeeel graag een keer met jou praaten om er achter te kommen hoe jou dat gelukt is .(ik ken je nog niet maar ben wel super trots op je)

ik hoop dat je me iets verder kan helpen
groetje wouter

top

Naam: Marie
Datum en tijd: 20-06-2005, 11:32
Bericht:
Hey allemaal !!

Mijn naam is Marie en ben 22 jaar, weet sinds kort dat ik ADHD heb en voor een héle lang tijd Rilatine zal moeten nemen. Ik zou het fijn vinden om met andere lotgenoten te mailen of chatten,

groetjes

top

Naam: jpsv
Datum en tijd: 24-02-2005, 23:36
Bericht:
ziet er erg goed uit, moet je mee door gaan

mvg pieter

top

Naam: Anne-Marie
Datum en tijd: 12-01-2005, 14:13
Bericht:
nou leuk hoor, ik denk dat ik ook maar eens naar marokko moet . leuke laurasite trouwens. bye bye

top

Naam: laura !!!!
Datum en tijd: 17-12-2004, 11:53
Bericht:
Hoi laura !!

Ik heb een dochtertje van 3 met ADHD en waarschijnlijk pdd, maar dat wordt nog uitgezocht ....
Zelf heb ik ADHD maar het ggz zegt een persoonlijkheidsstoornis met trekken van borderline...Ga binnenkort naar een proff in het UMC radboud die spec. is op gebied van ADHD bij volwassenen...Dochtertje is Naamlijk precies mijn evenbeeld ! !!!

Toen ze geboren werdt heeft ze een openhart operstie gehad en met 10 maanden liep ze mijn hele huis te slopen ..... !

Zelf een moeilijke jeugd gehad, teveel om op te noemen maar zit nu al 4 jaar in de wao maar ben ook bang met het nieuwe stelsel ! Ik trek het allemaal maar net hier thuis, upsa en downs, stel je voor dat ik verplicht wordt om te solliciteren
ik kan er echt niet bij werken, de ene dag gaat het goed en de andere niet ....
dat is niet bepaald een keuze die je maakt, heb 10 j aar lang hard gewerkt maar toen mijn dochtertje kwam was de koek op .....
Dus ik las je ertokel over de wao , en ja, ik deel die zorg, hoe moet dat nou verder et mensen zoals wij?????

dikke kus Laura

top

Naam: anne
Datum en tijd: 15-12-2004, 12:20
Bericht:
Hoi Laura ,

Leuke site heb je. Ik las onder andere wat je hebt geschreven over ADHD. Lijkt mij echt heel erg vervelend om te hebben. Laatst heb ik een boek gelezen over hooggevoeligheid, misschien is dit ook wel een tip voor jou, want veel van je typeringen vond ik hier ook terug. Het heet 'leven met hooggevoeligheid' en is geschreven door Susan Marletta-Hart.
groetjes !

top

Naam: elly
Datum en tijd: 16-08-2004, 18:31
Bericht:
mooie site!

top

Naam: Jurriaan
Datum en tijd: 09-04-2004, 23:04
Bericht:
Hoi Laura ,

Wat een enorme site! En dan zeg jij dat je geen specialist bent .. pfff!
Leuke foto's trouwens!
Maar ik moet nu echt stoppen, want ik heb nog een lange mail te beantwoorden ))))
Groetjes, Jur

top

Naam: iam
Datum en tijd: 30-03-2004, 16:21
Bericht:
Wat een leuke en vooral informatieve site!

...*herkenning*...

Doorgaan zo hoor!

top

Naam: Karin
Datum en tijd: 28-03-2004, 22:11
Bericht:
leuke site, mooie foto's, goed opgezet.
Je hebt je wel verdiept in ADHD enzo zeg. wat een gebel en geregel.

groetjes van karin van het forum

top

Naam: Glencora
Datum en tijd: 25-03-2004, 20:32
Bericht:
Hoi Laura!

Feest van herkenning, die site van jou. maarehh, bij "muziek"mis ik eigenlijk wel de grondleggers van de Symfonische Rock: The Moody Blues! Luister maar eens naar de eerste symfonische rock-plaat die gemaakt is: Days Of Future Past ....

top

Naam: ineke
Datum en tijd: 24-03-2004, 10:06
Bericht:
hoi Laura .....

Ziet er goed uit je site...erg leuk om door te lezen en herkenning ook te vinden...

Groetjes Ineke

top

Naam: Heiko ter Horst
Datum en tijd: 11-03-2004, 11:27
Bericht:
Dag Laura ,
Ik zag dat Hubert Lampo tot je favoriete schrijvers behoort. Kijk daarom eens op www. hubertlampogenootschap .org
Groeten,
Heiko ter Horst

top

Naam: Angela
Datum en tijd: 28-01-2004, 17:23
Bericht:
Nou, ik heb alle info gelezen en sommige dingen herken ik heel goed! en sommige dingen heb ik gelukkig niet, of pas later gekregen. Ik ben nu in een stadium dat ik erg verward ben, want ik ben nu pas aan het beseffen waarom heel veel dingen in mijn leven fout gingen. Het heeft een naam en een reden gekregen !!!!! Mijn gevoel zegt: gelukkig, en toch voel ik me ook bang voor de toekomst. Vrijdag moet ik voor de eerste keer bij het Riagg op gesprek, tenminste de eerste keer nadat ze weten dat ik ADHD heb. Bij een nieuwe therapeut. Eerder was trouwens al Borderline geconstateerd en later werd dat verzwakt tot Persoonlijkheidsstoornis met Borderline kenmerken. Daar ben ik al vanaf 1981 (met tussenpozen) voor onder behandeling, maar heb alleen 13 jaar Melleril geslikt, en verder kalmeringstabletten die toch pas hielpen als ik het halve potje tegelijk innam. De psychiater die nu ADHD geconstateerd heeft zegt dat Ritalin bij mij de symptomen zou versterken. Na het lezen van diverse uitleg over ADHD en ADD vraag ik mij af of ik geen ADD heb, want die symptomen passen beter bij die van mij. Ach.........ik zie vrijdag wel ......... Verder moet ik zeggen, jouw site is tof! Goede info en heel leuk hoe je je eigen situatie beschrijft. Ga zo door, ik zie je nog wel bij Yahoo !!

top

Naam: Bauwelinck Rafael
Datum en tijd: 19-01-2004, 18:52
Bericht:
Beste Laura kvind jouw site heel tof en de informatie die je geeft daar heb ik wel veel aan want ze hebben zojuist een half jaar geleden bij mezelf ADHD ontdekt en ik leer er nu met omgaan maar het is wel moeilijk als je dat 32 jaar niet hebt geweten maar je dacht van er is iets verkeerd met me aan de hand. Toffe groetjes en nogmaals kben blij dat ik jouw site heb bekeken. Rafael

top

Naam: Bea
Datum en tijd: 18-12-2003, 14:53
Bericht:
Gaaf gedaan.
Ga het vanavond even uitspitten.
Ik ben volwassen ADHD-er en volledig afgekeurd. Ik wil graag weer aan het werk maar ik wil eerst een opleiding doen.
Ik zag dat je goede tips had.
Bedankt

top

Naam: HEINZ
Datum en tijd: 31-10-2003, 14:39
Bericht:
hoi ik ben 23 en heb bordeline + ADHD en ik zoek ook veel op het net naar informatie over ADHD en borderline en ik moet zegen dat dit wel een goede site is met veel tips beter dus als je nog meer informatie zoekt over ADHD en borderline kun je ook eens www. hersenstorm .com bekijken daar kun je ook veel vandaan halen gr: superheinz

top

Naam:
Jiry
Datum en tijd:: 24-10-2003, 14:58
Bericht:
Zelf heb ik ADHD en ben wel geprikkeld door de tips die zijn gegeven. Ik gebruikte onbewust al wel 90% van je tips maar wat een belangrijke aanvulling kan zijn is die PDA. Ik ben zowieso al dol op pc e.d. en gebruik de gsm nu meer als PDA dan als telefoon. Maar nu zie ik ook echt de reden om zo'n ding aan te schaffen (best veel geld voor een student van 23). Ik hoop dat dit bij mijn vriendin ook een beetje goed valt of dat er ergens financieringsmogelijkheden bestaan (REA-budget?) Ik wens je in iedergeval veel suc6

top

Naam:
Renate
Datum en tijd:: 13-10-2003, 20:50
Bericht:
Mooie site! Ik heb zelf een zoon van 16 met PDD-NOS en heb een boek geschreven met acht ervaringsverhalen van ouders over hun kind. Er staan verschillende vormen van autisme beschreven en heet "Uit de mist". Kijk maar op mijn website voor meer informatie. Heel veel geluk allemaal!

top

Naam: Laurier
Datum en tijd:: 12-10-2003, 22:53
Bericht:
Welkom in mijn nieuwe gastenboek. Ik vond de vorige niet mooi, en niet handig om te beheren, daarom heb ik nu maar voor deze variant gekozen!
De oude berichten kun je in mijn gastenboek-archief zien.
En nu ga ik slapen.
Dagdag!
Laurier.

top

Naam: ira
Website:
hebikniet
Email: ira@veder.net
Datum en tijd:: Sat Sep 20 07:45:08 2003
Bericht:
Hoi Laura, tuurlijk een te gekke site. Was hier weer eens even want ik moet voor school iets schrijven over judith Harris en herinnerde mij ineens dat jij daar wel eens iets over had verteld en site enzo. Bedankt voor de info + link naar site. byebye

top

Naam: marieke
Website:
Email: zijpje@hotmail.com
Datum en tijd:: Mon Sep 8 07:18:15 2003
Bericht:
Hey! Heel herkenbaar, de syptomen van de overlap. Ik heb twee jaar bij een psych gezeten en in dat eerste jaar heb ik volgens hem depressie, ADHD en Borderline gehad en ik heb voor alles ook medicijnen geslikt. Na een jaar had ik er genoeg van en toen hebben we alleen nog gepraat. Maar ik heb nooit meer een diagnose gehad. Nu ben ik klaar en het gaat veel beter met me, maar ik ben nog steeds een beetje aan het zoeken wat ik zou kunnen hebben. Deze site heeft daarbij zeker geholpen, bedankt! xxxj

top

Naam: Arnoud
Website:
Email: a-langen@hetnet.nl
Datum en tijd:: Thu Sep 4 07:52:44 2003
Bericht:
hoi, Mooie site, ben al een paar keer langs gefiets maar kon het geduld niet opbrengen tot vandaag. Mail me es als je wil...

top

Naam: annelies
Website:
Email: lies_18@hotmail.com
Datum en tijd:: Mon Aug 18 12:34:33 2003
Bericht:
hoi ik ben annelies.ik ben al een hele tyd opzoek naar de juiste site over bordeline,daarom schrijf ik in veel gastenboeken.Bij mij is de diagnose nog niet gesteld.omdat ik te jong ben, had ik gehoord.ik ben 19 jaar.ik heb bij een psycholoog gezeten, maar dat beviel mij niet, want ik vond haar niet goed genoeg.nou moet ik eigelijk weer naar een psycholoog maar ik schaam me dood.ik weet niet wat ik moet.Dan huil ik dan ben ik extreem blij en inderdaad mijn kindertyd heeft hier volgens mij mee te

top

Naam: Ingrid
Website:
Email: poging101@hotmail.com
Datum en tijd:: Thu Aug 14 10:20:53 2003
Bericht:
Hi Laura, Ik heb niet het geduld gehad om je hele site door te lezen, maar begrijp ik goed dat jij in eerste instantie Borderline-diagnose hebt gekregen en later een AD(H)D? Indien ja...zou graag wat persoonlijks met je mailen Groetjes en complimenten, Ingrid

top

laura.gijbels
Datum en tijd:: Sat Jan 25 12:57:59 2003
Bericht:

top

Naam: Andre lebon
Website:
Email: a.lebon@home.nl
Datum en tijd:: Mon Sep 16 07:42:28 2002
Bericht:
Perfekte site groet andre

top

Naam: Joop de Waal
Website:
Email:
Datum en tijd:: Sun Sep 8 16:57:40 2002
Bericht:
Hoi Laura, Leuk dat je hier een site over gemaakt hebt. En de reakties die mensen je geven zullen je vast blij maken! Ik heb zelf geen borderline, maar m'n ex-vriendin (recent) heeft borderline. Zijn er ergens op internet ook verhalen van relaties met borderliners te vinden? In ieder geval nog heel veel plezier verder!

top

Naam: anoniem
Website:
Email:
Datum en tijd:: Mon Aug 5 10:57:35 2002
Bericht:
Erg blij met een site als deze, goed gedaan zeg! Ben zelf nu vierde jaars sph-student en vanaf m'n dertiende 'bezig', inderdaad ook diverse diagnoses, ben nu sinds twee jaar officieel therapievrij en het gaat bijzonder goed. Mijn motto; gewoon doorgaan met ademhalen. Bedankt Voor mensen die in de hulpverlening willen werken een tip: Vertel aan zo weinig mogelijk mensen op het werk, zo weinig mogelijk, niet iedereen gaat er goed mee om, mij was aangeraden wel e.e.a. te vertellen, dit heeft ve

top

Naam: jasmijn baten
Website:
Email:
Datum en tijd:: Sat Aug 3 13:16:33 2002
Bericht:
heeeeeee laura, die foto's van jou en michel zijn heeeel leuk!! groetjes van jasmijn en ook van fleur en annelie!!!!!

top

Naam: ignas
Website:
Email: ihaeken@zuidema.fol.nl
Datum en tijd:: Mon Jun 10 08:46:33 2002
Bericht:
Hoi Laura, ff door je homepage gebladerd. LEUK Groetjes Ignas

top

Naam: arnoud kaptijn
Website:
Email: bundel11@yahoo.com
Datum en tijd:: Sat May 25 11:00:11 2002
Bericht:
he dame sterkte en tot eens weer mailen en of horen!

top

Naam: klasina
Website: Klasina's WebFiles
Email: lourens@chello.nl
Datum en tijd:: Wed May 22 06:34:03 2002
Bericht:
Dag Laura, toffe website heb je met wel hééle mooie foto's !! Ikzelf heb ook Borderline, en en heb bewondering voor je, óók nog eens ADHD, amai.. Ik ben trouwens gek op je menu, en heb 'm een beetje gestolen. Ik hoop niet dat je het erg vindt, en anders laat je het maar weten.. Liefs, Klasina

top

Naam: Carien F
Website: Over Borderline persoonlijkheidsstoornis
Email: carien@iNaam.com
Datum en tijd:: Wed May 8 17:06:54 2002
Bericht:
He laura, ik was nog niet eerder op je site geweest, terwijl mijn link er wel opstaat! Schande niet. Mooie opzet en ik hoop dat het nu goed met je gaat, kus Carien

top

Naam: Ellen
Website: none
Email:
Datum en tijd:: Tue May 7 16:22:58 2002
Bericht:
Bij mij is enkele jaren geleden de diagnose borderline gesteld! Ik zag mezelf eigenlijk niet zo. Nu wordt ik me erzelf zo langzamerhand van bewust (door veel te lezen) dat ik toch echt wel een borderline patiënt ben!!!! De weg zal nog lang zijn maar ik hoop er toch een keer uit te komen!!!!!

top

Naam: Anne
Website: Borderline en zelfbeschadiging
Email: annevs76@lycos.nl
Datum en tijd:: Sat Apr 27 18:27:24 2002
Bericht:
Goede site, Laura!!!

top

Naam: Meg
Website:
Email: Browsie@hotmail.com
Datum en tijd:: Sat Apr 20 08:12:45 2002
Bericht:
Heb alleen je stukje over bordeline nog gelezen, hier ben ik het helemaal mee eens!Heb ook nog interesse wat ADHD nu precies is(mijn oppaskindje heeft dat). Maar dat lees ik de volgende keer wel. Zou wel een keer willen mailen..

top

Naam: The Bo
Website: ADHDhebbenwij
Email:
Datum en tijd:: Thu Apr 11 15:11:52 2002
Bericht:
Mooie site over ADHD. Ik hoop dat je ook mijn link wil toevoegen aan je linkenlijst: http://communities.msn.nl/ADHDhebbenwij Kijk er eens op, qua styling is die van jouw veel beter, maar deze communitie gaat over de communicatie tussen mensen met ADHD, en kan wel wat meer leden gebruiken, voor de vraag naar andwoorden van adere te versnellen, want tis de bedoeling dat ik niet overal mijn mening op geef, maar dat dat ook andere doen.

top

Naam:
Website:
Email:
Datum en tijd:: Mon Apr 8 07:12:22 2002
Bericht:
Het OnderzoeksCentrum voor Hyperactiviteit en ADHD voert regulier wetenschappelijk onderzoek uit naar de relatie tussen voeding en gedrag. Na dieetinterventie vertoont 60% van de ADHD-kinderen normaal gedrag. http://www.pelsser.nl groetjes, Onno

top

Naam: Gijs
Website:
Email: gijskoopman@zonnet.nl
Datum en tijd:: Tue Mar 5 09:15:43 2002
Bericht:
Interessant. Ik heb veel uitgeprint hier op mijn werk. Er is veel te vinden over borderline. Ik heb dit soort informatie wel nodig want ik kom nog steeds in de problemen met verschillende mensen als je begrijpt wat ik bedoel. Jammer dat ik niets kan vinden voor mensen die relaties hebben gehad met borderliners. Dat zou ook wel goed zijn denk ik.

top

Naam: monique greefhorst
Website:
Email: m.hilgers@chello.nl
Datum en tijd:: Sat Feb 23 06:13:46 2002
Bericht:
hallo ik vind dit een hele mooie homepage ik heb zelf ook een zoontje met ADHD en ik vind het heel moelijk soms begrijpen wij niet dat hij zo is. nu gaan ze hem ook nog onderzoeken op een gespleten persoonlijkheid weet jij daar ook wat meer over maar ga zo door met je site kun je andere mensen misschien van dienst zijn met vriendelijke groet monique

top

Naam: H1 aka Hans
Website:
Email: hansterborg@hotmail.com
Datum en tijd:: Fri Feb 15 05:32:18 2002
Bericht:
wat een mooie site frankrijkfoto`s ook heel mooi en dan die gedichten je bent werkelijk begaafd

top

Naam: nm
Website:
Email:
Datum en tijd:: Tue Feb 12 12:18:01 2002
Bericht:
mooie site, duidelijke info. ik heb jouw uitleg van ADHD met een brok in de keel gelezen...dit ben ik, dacht ik. Dankjewel, hier kan ik wat mee.

top

Naam: Pedro van Raamsdonk
Website: Mijn huispagina.
Email: depugilist@hotmail.com
Datum en tijd:: Fri Feb 8 09:19:37 2002
Bericht:
Egotrippen vind ik (soms) niet negatief, iedereen is ietwat narcistisch aangelegd denk ik. Ik heb je site (nog) niet helemaal gelezen, maar wat ik gelezen heb vond ik interessant. Ik wens je veel succes en geluk in je verdere leven.

top

Naam: Marianne
Website:
Email: x_x_marianne_x_x@hotmail.com
Datum en tijd:: Fri Feb 1 08:43:30 2002
Bericht:
Hoi Laura, Ik vind je site zeer interresant. Heb veel informatie gevonden en gelezen. Succes verder. Groetjes, Marianne

top

Naam: Els en Fabiola
Website: maiself
Email: malsa@chello.nl
Datum en tijd:: Wed Jan 30 02:46:36 2002
Bericht:
Wij; een ervaringsdeskundige en een sociotherapeut willen alle informatie omtrent Borderline en aanverwante dingen m.b.t. Borderline samen brengen binnen een homepage. Mogen wij een link zetten naar die van jou? Groetjes Els

top

Naam: klaas
Website: flevobraal
Email: flevobraal@helpt.nl
Datum en tijd:: Mon Jan 28 20:00:58 2002
Bericht:
wat een pracht page heb jij ! klaas. xxx

top

Naam: Albert de Koninck
Website:
Email: albert@dekoninck.net
Datum en tijd:: Wed Dec 19 20:26:20 2001
Bericht:
Groetjes uit Canada! Ik heb uw briefje over Shadow gezien en hoop dat u uiteindelijk alle problemen erover op kunt lossen. Albert de Koninck

top

Naam: Michael
Website: Welcome
Email: migchie@hotmail.com
Datum en tijd:: Wed Dec 12 11:59:13 2001
Bericht:
Zeer interessante pagina, met prachtige , interessante, "menselijke" en wetenschappelijke links Laura! Stay Happy, Healthy, Enjoy Life & Love! Groetjes, Michael P.S. (zelf 'en ADHD' en Borderline hebbend (zegt men.......)

top

Naam: Margo
Website: Dagdromer
Email: dagdromer@lachen.net
Datum en tijd:: Fri Oct 19 07:39:22 2001
Bericht:
Hoi, Heerlijke site om te lezen en veel info over de WA-jong en daar zit ik zelf ook in. Kom eens op mijn site kijken, ik wilde je uitnodigen om lid te worden van mijn webring. Vleugels met Liefde & Kracht, Margo (dagdromer)

top

Naam: Jannie Kielstra
Website:
Email: Kieltje@home.nl
Datum en tijd:: Tue Oct 16 14:27:23 2001
Bericht:
Ik las met interesse op jouw homepage en ik heb ook je agenda van maandag en vrijdag gekopieerd. Want ik heb zelf ook ADHD en deel borderline. Ook ben ik doof. Jouw verhaal herken ik mijzelf ook heel veel! ik vind je home page erg interesant en informatief!

top

Naam: Ellen
Website:
Email: ecniew@home.nl
Datum en tijd:: Fri Oct 12 05:37:11 2001
Bericht:
Hoi laura, Ik wil je wat vragen over plaatsing van deze site op de nieuwe borderline.pagina.nl,die ik aan het maken ben. Zou ik je emailadres mogen? Grappig zoals je vriend zijn naam spelt, origineel. Je pagina ziet er prachtig uit. hartelijke groet, Ellen

top

Naam: Saïma van Dijk-Cobussen
Website: *** ADHD bij Volwassenen ***
Email: lusajoda@hetnet.nl
Datum en tijd:: Tue Oct 9 19:57:57 2001
Bericht:
Hallo Laura Een goede en duidelijk overzichtelijke site! Hopelijk zijn er veel bezoekers die wat aan deze info hebben. Groetjes Saïma, operator van de club ADHD bij Volwassenen

top

Naam: Jef
Website:
Email: jef.klaveren@planet.nl
Datum en tijd:: Mon Oct 8 19:47:57 2001
Bericht:
Hoi Laura, Leuke website. groetjes, Jeffrey

top

Naam: richard hagen
Website:
Email: richardhagen@planet.nl
Datum en tijd:: Mon Oct 8 15:04:03 2001
Bericht:
Moet ik ook een keer proberen,een eigen website. mooi!

top

Naam: Dion Kobussen (voorz. ADHD stichting)
Website: 'ADHD-land'
Email: info@ADHD.nl
Datum en tijd:: Wed Sep 26 14:16:51 2001
Bericht:
Beste Laura, Mooie pagina's, prachtig die uitklappende mapjes links. Goede artikelen, wij zullen er z.s.m. naar verwijzen. Kan helaas even duren ... :-[ Ga door a.u.b. ! Groet, Dion

top

Naam: iiwi
Website: iiwi is een kiwi
Email: iiwi@worldonline.nl
Datum en tijd:: Wed Sep 26 08:15:16 2001
Bericht:
Volgens mij hou ik van jou.

top

Naam: hendrik-jan
Website:
Email: ADHD@espana.as
Datum en tijd:: Sat Sep 22 15:38:36 2001
Bericht:
hallo laura.. leuke site. all the best, hendrik-jan

top

Naam: arnoudkaptijn
Website: nvt
Email: bundel11@yahoo.com
Datum en tijd:: Sun Sep 9 10:25:55 2001
Bericht:
tof om zo'n site te hebben en bij te houden.zou ik ook wel willen dus mocht je een stuk waardevolle info voor me hebben om het voor elkaar te krijgen dan zou ik dat super waarderen. oeps,arnoud is de naam en ADHD is het verhaal met een link naar de bipolaire afwijking catogorie twee hypermanie. sinds zo +/_ half 99 weet ik er van nee fout is het bij moi bevestigd. ik ga nog wel eens reageren op jouw mailtje in de groups van ADHDies over de uitwerking of bijwerking van ritalin over het stukje

top

Naam: Frauke
Website:
Email: bjslot@wannadoo.nl
Datum en tijd:: Mon Aug 20 01:13:22 2001
Bericht:
Hallo Laura, hoe voelt je site voor je: heb je succes of ben je succesvol of geen van beiden??? Ik ben helemaal onder de indruk, vooral omdat ik een digitale analfabeet ben. De borderline info is voor mij i.v.m. een familielid een absolute eyeopener.

top

Naam: Anne-Marie van der Gouw
Website: Hersenstorm - ADHD bij volwassenen
Email: hersenstorm@home.nl
Datum en tijd:: Sat Aug 18 09:27:04 2001
Bericht:
Errug lang geleden dat we contact hadden! Bovendien kan ik je e-mailadres nergens meer vinden... Enfin, 't zal wel in een of ander mapje zitten. ;-) Ik weet niet of je deze site nog onderhoudt (last upDatum en tijd:: December 12, 2000, zie ik), maar 't zou jammer zijn als je van het toneel verdween... In elk geval veel geluk met alles wat je wilt! Groetjes van Anne-Marie

top

Naam: [^Boogie^]
Website: Sweety en Boogie's digitale stekkie
Email:
Datum en tijd:: Thu Jul 19 03:52:22 2001
Bericht:
hoikes Laura, jij zit nu op je werk en ik zit zoals wel vaker gebeurd te surfen,mailen en chatten en homepage aan te passen. en jou mailtje vond ik de link naar je domein. heb alles aandachtig gelezen. KNAP GEDAAN hoor... :))

top

Naam: Laura
Website:
Email: goud_visje@hotmail.com
Datum en tijd:: Mon May 21 17:35:22 2001
Bericht:
Grappig, ik was opzoek naar info, kom ik een berichtje tegen van een Laura, bijna net oud als ik (ik ben 27), en die schreef een berichtje over hoe ik me soms ook voel in een gastenboek. Vandaar de link. Ik dacht ff kijken.. Leuke site, keep it up :)

top

Naam: Gina
Website:
Email: VDCooke@zonnet.nl
Datum en tijd:: Thu Dec 14 20:56:30 2000
Bericht:
He Laura!! Wat een mooie web ding!!! Heb je ook nog vriendinnen?? Alleen je lover M'chel wordt Naamlijk genoemt...Wat deden jullie laatst op het Jordan?? Groetjes van mij.

top

Naam: Maddy
Website:
Email: madelainefrec hette@gdhs.com
Datum en tijd:: Sun Dec 10 18:39:00 2000
Bericht:
Hi great web site!!!-Maddy

top

Naam: Hans
Website:
Email: hansione@hetnet.nl
Datum en tijd:: Mon Oct 16 17:02:29 2000
Bericht:
Mooie site Laura,kleur lekker rustig, goeie info...Klasse. Ik kwam op je site via mijn encarta, die gaf links door via het net. Mooie manier toch. Succes enne boeken hé. Ben nu bezig met Rushdie, grond onder haar voeten. Mooi hoor. De russen zijn altijd goed (Vaders en Zonen bijvoorbeeld) groeten

top

Naam: margreet
Website: Borderline Club
Email: margreet_s@hotmail.com
Datum en tijd:: Wed Sep 20 09:18:50 2000
Bericht:
Hoi Laura, Een hele mooie website is dit zeg. Hier kan ik nog veel van leren. Ga zo door:-)) Groetjes, Margreet

top

Home (Laura)

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Allerlei
    Boeken
    Blog
    Films
    Foto's
    Gastenboek
    Gastenboek-archief
    Geschiedenis Ratje-toe.nl
    Muziek
    Muziek instuderen met MidiPlay
    Recepten
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Vrienden
    Zon

Zoeken binnen Ratje-toe.nl: