Vis met saffraan-garnalensaus

Bron: onbekend.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. laat de saffraandraadjes 5 minuten weken in 2 eetlepels heet water
  2. breng de visfond met wijn en zout aan de kook
  3. voeg de vis toe, laat 6 à 8 minuten zachtjes koken
  4. haal de vis eruit, houd hem warm (met aluminiumfolie)
  5. doe het saffraanwater met de saffraandraadjes bij de visfond, laat tot 2/3 inkoken
  6. voeg de slagroom toe, laat het nog wat verder inkoken, en roer dan de garnalen erdoor
  7. serveren als saus bij de warmgehouden vis, met rijst en bijv. broccoli

Home (Laura)

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Allerlei
    Boeken
    Blog
    Films
    Foto's
    Gastenboek
    Gastenboek-archief
    Geschiedenis Ratje-toe.nl
    Muziek
    Muziek instuderen met MidiPlay
    Recepten
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Vrienden
    Zon

Zoeken binnen Ratje-toe.nl: