Dit recept heb ik van Jils, hij maakte het begin 2008 of eind 2007 ofzo en het was ongelofelijk lekker. Ik heb het geloof ik voor het eerst zelf gemaakt op za. 4 juli 2009, toen Joop (mijn vader) en Mâria (mijn stiefmoeder) bij Mark en mij kwamen barbecueën. Volgens mij was het gerecht van Jils nog wat zuurder en smaakte het ook sterker naar munt, dus volgende keer doe ik er wat meer munt en wijnazijn in, dat was nòg lekkerder. Het is denk ik ook lekkerder als het inderdaad is afgekoeld; mijn prutje was nog halfwarm. De foto is van do. 16 augustus 2012, ik heb het gemaakt voor mijn feestje-met-barbecue van za. 18 augustus.
Toevoeging 20 juni 2021: ik denk dat dit een variant is van zaalouk, Marokkaanse auberginesalade.
Ingrediënten:
Kruiden en specerijen:
Bereiding:
ADHD en Borderline
ADHD
Borderline
Overlap
Wilskracht
Is ADHD een hype?
Boeken over ADHD
Links ADHD en Borderline
Schuld van de ouders?
Tips
Algemeen
PDA/Palm
Software (met downloads!)
Internet-veiligheid
Webbouwen
Arbeidsongeschikt
Herkeuring
Reïntegratielogboek
Allerlei
Boeken
Blog
Films
Foto's
Gastenboek
Gastenboek-archief
Geschiedenis Ratje-toe.nl
Muziek
Muziek instuderen met MidiPlay
Recepten
Trouwerij Laura en Mark!
Vakantie
Vrienden
Zon
Zoeken binnen Ratje-toe.nl: