Chocoladenotenrotsjes

Zo'n 30 stuks

ChocoladenotenrotsjeDit recept heb ik van Rianne, zij had het uit een boekje.
Michel, Rianne, Aloysia en ik hebben dit gemaakt op zaterdag 16 juni 2007.
Ik vond dit niet zo'n heel lekkere bonbon.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Bekleed een plaat met papier.
  2. Breek de koekjes in stukjes.
  3. Hak de noten fijn. (evt. met keukenmachine)
  4. Snijd de gember in kleine stukjes.
  5. Smelt de chocolade au bain marie, laat het bakje boven de pan staan, want witte chocolade stolt heel snel na het smelten.
  6. Roer de koekkruimels, nootjes en gember door de gesmolten chocolade.
  7. Schep volle theelepels van het mengsel op de bakplaat, en laat het in de koelkast afkoelen.
  8. Zodra het goed gestold en afgekoeld is: smelt de pure chocolade au bain marie.
  9. Doop de rotsjes met behulp van een vork in de gesmolten chocolade, en laat de overtollige chocolade eraf druipen.
  10. Leg de rotsjes op een plaat, bedekt met bakpapier, en laat het afkoelen in de koelkast.

Chocoladenotenrotsje, doorgesneden

Home (Laura)

Home www.ratje-toe.nl

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Joepie!
    Boeken
    Recepten
    Muziek
    Foto's
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Zon
    Vrienden
    Films
    Archief van deze site

Blog-Ratje-toe
Gastenboek
Gastenboek-archief
Statistieken Ratje-toe.nl
Laura op Wikipedia
Laura op Bookcrossing
Laura op Last.fm
Laura op Twitter
Laura op Facebook
Laura op LinkedIn