Bonbon met pistache en kokos

Zo'n 30 stuks

Bonbon met pistache en kokosDit recept heb ik van Rianne, zij had het ergens op www gevonden, ik weet niet waar, ik denk hier.
Michel, Rianne, Aloysia en ik hebben dit gemaakt op zaterdag 16 juni 2007.
Dit vond ik echt een heerlijke bonbon.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Hak de pistachenootjes fijn.
  2. Smelt de chocolade au bain marie.
  3. Roer de slagroom erdoor, en vervolgens de amandelspijs en de pistaches.
  4. Bekleed een vierkante vorm van circa 10 bij 10 cm met plastic folie.
  5. Schep het chocolademengsel in de vorm en strijk het met de bolle kant van een lepel glad.
  6. Bestrooi de bovenkant met kokos, dek de vorm af met plastic folie en druk het geheel stevig aan.
  7. Laat het bonbonblok gedurende enkele uren in de koelkast uitharden en snijd het daarna in repen 3-4 cm breed.
  8. Verdeel de repen in gelijkmatige driehoekjes en garneer ze naar eigen inzicht.

Home (Laura)

Home www.ratje-toe.nl

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Joepie!
    Boeken
    Recepten
    Muziek
    Foto's
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Zon
    Vrienden
    Films
    Archief van deze site

Blog-Ratje-toe
Gastenboek
Gastenboek-archief
Statistieken Ratje-toe.nl
Laura op Wikipedia
Laura op Bookcrossing
Laura op Last.fm
Laura op Twitter
Laura op Facebook
Laura op LinkedIn