Vis met saffraan-garnalensaus

Bron: onbekend.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. laat de saffraandraadjes 5 minuten weken in 2 eetlepels heet water
  2. breng de visfond met wijn en zout aan de kook
  3. voeg de vis toe, laat 6 à 8 minuten zachtjes koken
  4. haal de vis eruit, houd hem warm (met aluminiumfolie)
  5. doe het saffraanwater met de saffraandraadjes bij de visfond, laat tot 2/3 inkoken
  6. voeg de slagroom toe, laat het nog wat verder inkoken, en roer dan de garnalen erdoor
  7. serveren als saus bij de warmgehouden vis, met rijst en bijv. broccoli

Home (Laura)

Home www.ratje-toe.nl

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Joepie!
    Boeken
    Recepten
    Muziek
    Foto's
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Zon
    Vrienden
    Films
    Archief van deze site

Blog-Ratje-toe
Gastenboek
Gastenboek-archief
Statistieken Ratje-toe.nl
Laura op Wikipedia
Laura op Bookcrossing
Laura op Last.fm
Laura op Twitter
Laura op Facebook
Laura op LinkedIn