Truffels met whisky

Zo'n 30 stuks

Dit recept heb ik uit een boek overgenomen: Chocola, door Christine McFadden en Christine France, oorspronkelijke titel The Ultimate Encyclopedia of Chocolate, London, 1997. (In mijn Nederlandse uitgave staat het recept op blz. 233.)
Ik heb het nog nooit gemaakt, maar het lijkt me heerlijk!

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. smelt de chocolade au bain marie, roer hem glad en laat hem iets afkoelen.
  2. klop de room met de whisky met een metalen garde tot hij dik is en zijn vorm behoudt.
  3. roer de gesmolten chocolade en poedersuiker er gelijkmatig door en laat het mengsel opstijven.
  4. bestuif uw handen met cacaopoeder om balletjes van het truffelmengsel te draaien.
  5. Wentel ze in cacaopoeder.
  6. Bewaar ze (als het echt moet) in de koelkast, maar niet langer dan 3-4 dagen.

Home (Laura)

Home www.ratje-toe.nl

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Joepie!
    Boeken
    Recepten
    Muziek
    Foto's
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Zon
    Vrienden
    Films
    Archief van deze site

Blog-Ratje-toe
Gastenboek
Gastenboek-archief
Statistieken Ratje-toe.nl
Laura op Wikipedia
Laura op Bookcrossing
Laura op Last.fm
Laura op Twitter
Laura op Facebook
Laura op LinkedIn