Olijvenrisotto

Voor 4 personen

olijvenrisottoDit recept heb ik van de Allerhande van Albert Heijn.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Verhit in een grote pan met dikke bodem de olie en fruit hierin de ui en de knoflook goudbruin.
  2. Roer de risottorijst erdoor en zorg dat alle rijstkorrels met een dun laagje olie bedekt zijn.
  3. Voeg de olijven toe.
  4. Schenk achtereenvolgens de slagroom en de wijn erbij en laat het geheel al roerend sudderen tot het vocht is opgenomen.
  5. Voeg een flinke scheut bouillon erbij en blijf roeren. Schenk de volgende scheut er pas bij als de vorige geheel is opgenomen. Na circa 20 minuten is de rijst gaar.
  6. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bordje afkoelen.
  7. Schep de spinazie in gedeelten door de risotto.
  8. Bestrooi met (versgemalen) peper en pijnboompitten.

Home (Laura)

Home www.ratje-toe.nl

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Joepie!
    Boeken
    Recepten
    Muziek
    Foto's
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Zon
    Vrienden
    Films
    Archief van deze site

Blog-Ratje-toe
Gastenboek
Gastenboek-archief
Statistieken Ratje-toe.nl
Laura op Wikipedia
Laura op Bookcrossing
Laura op Last.fm
Laura op Twitter
Laura op Facebook
Laura op LinkedIn