Olijvenrisotto

Voor 4 personen

olijvenrisottoDit recept heb ik van de Allerhande van Albert Heijn.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Verhit in een grote pan met dikke bodem de olie en fruit hierin de ui en de knoflook goudbruin.
  2. Roer de risottorijst erdoor en zorg dat alle rijstkorrels met een dun laagje olie bedekt zijn.
  3. Voeg de olijven toe.
  4. Schenk achtereenvolgens de slagroom en de wijn erbij en laat het geheel al roerend sudderen tot het vocht is opgenomen.
  5. Voeg een flinke scheut bouillon erbij en blijf roeren. Schenk de volgende scheut er pas bij als de vorige geheel is opgenomen. Na circa 20 minuten is de rijst gaar.
  6. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bordje afkoelen.
  7. Schep de spinazie in gedeelten door de risotto.
  8. Bestrooi met (versgemalen) peper en pijnboompitten.

Home (Laura)

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Allerlei
    Boeken
    Blog
    Films
    Foto's
    Gastenboek
    Gastenboek-archief
    Geschiedenis Ratje-toe.nl
    Muziek
    Muziek instuderen met MidiPlay
    Recepten
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Vrienden
    Zon

Zoeken binnen Ratje-toe.nl: