Engadiner Nusstorte

Dit heb ik een paar keer gegeten toen ik in het Oosten van Zwitserland was. Ik logeerde daar in een fantastisch hotel: Val Sinestra (www.sinestra.ch).

Ingrediënten deeg:

Bereiding deeg:

  1. Alles samen tot deeg kneden.
  2. Bodem maken in ingevette springvorm.
  3. Vulling erin.
  4. Kapje maken van rest van deeg, op vulling leggen.
  5. Bakken tot de taart gaar is.

Ingrediënten vulling:

Bereiding vulling:

  1. Suiker bakken in pan (Carameliseren).
  2. Noten erbij.
  3. Room erbij als goedje bruinig kleurt
  4. Laten indikken.

Home (Laura)

Home www.ratje-toe.nl

ADHD en Borderline
    ADHD
    Borderline
    Overlap
    Wilskracht
    Is ADHD een hype?
    Boeken over ADHD
    Links ADHD en Borderline
    Schuld van de ouders?

Tips
    Algemeen
    PDA/Palm
    Software (met downloads!)
    Internet-veiligheid
    Webbouwen

Arbeidsongeschikt
    Herkeuring
    Reïntegratielogboek

Joepie!
    Boeken
    Recepten
    Muziek
    Foto's
    Trouwerij Laura en Mark!
    Vakantie
    Zon
    Vrienden
    Films
    Archief van deze site

Blog-Ratje-toe
Gastenboek
Gastenboek-archief
Statistieken Ratje-toe.nl
Laura op Wikipedia
Laura op Bookcrossing
Laura op Last.fm
Laura op Twitter
Laura op Facebook
Laura op LinkedIn